Mircea Badea - Bogdan Chirieac, replici. „Unde au dispărut? Încep să mă îngrijorez” / „Noi ne bazăm pe Mercur retrograd...”

Foto: Antena 3 CNN
Foto: Antena 3 CNN

Mircea Badea l-a întrebat pe Bogdan Chirieac ce se întâmplă cu topul celor mai citite știri de pe DC News.

„Ce se întâmplă că, de două zile deja, la top cele mai citite știri, și încep să mă îngrijorez, nu mai sunt știrile cu zodiac. Ce se întâmplă? Am crezut că este Daniela Simulescu în concediu”, l-a întrebat Mircea Badea pe Bogdan Chirieac.

Răspunsul său a fost: „Puteți să o citiți pe Daniela Simulescu și pe Astrosens, unde este redactor-șef, nu doar pe DC News”.

„Eu tot mă întreb de ce nu mai sunt știri cu zodii în topul celor mai citite știri. Nu mai citește nimeni cu zodii? De două zile, lumea găsește subiecte mai interesante decât zodiile?”, a continuat Mircea Badea.

„Eu sper că nu pentru că noi ne bazăm pe Mercur retrograd...”, a spus Bogdan Chirieac.

„Normal... Când intră în Casa Lunii...”, a zis, amuzat, Mircea Badea la Antena 3 CNN. 

Interesul pentru horoscop poate fi explicat printr-o combinație de factori psihologici, culturali și sociali. Oamenii au o dorință naturală de a înțelege și a avea un anumit control asupra viitorului lor. Horoscopul oferă o modalitate simplă de a obține previziuni și de a simți că au o idee despre ce le rezervă viitorul. Citirea horoscopului poate oferi confort și securitate emoțională, mai ales în perioade de incertitudine sau stres. Previziunile astrologice pot aduce un sentiment de liniște și speranță.

Oamenii tind să caute confirmare pentru propriile gânduri și sentimente. Horoscopul poate oferi această confirmare prin descrieri generale și pozitive, care pot fi ușor interpretate ca fiind relevante pentru viața personală a individului. Pentru mulți, horoscopul este pur și simplu o formă de divertisment și curiozitate. Este un subiect ușor de discutat și poate aduce un element de amuzament în viața de zi cu zi.

În multe culturi, astrologia are rădăcini adânci și este considerată o parte importantă a tradiției. Acest lucru poate încuraja interesul și acceptarea horoscopului ca parte a vieții cotidiene. Mass-media joacă un rol semnificativ în popularizarea horoscopului. Rubricile de horoscop sunt prezente în ziare, reviste, site-uri web și emisiuni de televiziune, ceea ce contribuie la menținerea interesului public.

CITEȘTE ȘI: Cea mai norocoasă zodie până în iunie 2025, dezvăluită de Daniela Simulescu la DC News TV:

https://www.dcnews.ro/cea-mai-norocoasa-zodie-pana-in-iunie-2025-dezvaluita-de-daniela-simulescu-la-dc-news-tv_959633.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel