Mircea Badea: Băsescu a făcut trafic de influență, fără doar și poate

badea-mircea
badea-mircea

Mircea Badea este convins că președintele Traian Băsescu a făcut trafic de influenţă pentru ca fiica sa, Ioana Băsescu, să obţină creditul de la CEC Bank.

„Discuţia, aşa cum am spus şi aseară, trebuie împărţită în două direcţii: traficul de influenţă pe care l-a făcut Băsescu ca să ia familia lui credite la CEC, ăsta este un subiect, şi subiectul numărul doi, care mie mi se pare chiar mai important decât traficul de influenţă pe care l-a făcut Băsescu - banii familiei Băsescu. Banii neîmprumutaţi, banii pe care îi au fără să îi fi împrumutat de la vreo instituţie de stat, aşa cum este CEC-ul”, a declarat Mircea Badea, în ediția de joi a emisiunii „Sinteza zilei”, de la Antena 3.

„În legătură cu traficul de influenţă, Băsescu a fost extrem de convingător. Ne-a convins că nu există niciun fel de dubiu că acolo există trafic de influenţă. Detaliat a explicat cu multe amănunte generoase în argumentarea traficului de influenţă”, a continuat realizatorul emisiunii „În gura presei”.

„Aşadar e limpede, fiică-sa s-a dus la un prieten al lui ta-su ca să îi dea statul bani, pentru că oricât ar încerca Băsescu să spună aici că banii sunt ai depunătorilor, banca respectivă este totuşi de stat. Deci da, Băsescu Traian, fără doar şi poate, a făcut trafic de influenţă”, a concluzionat Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel