Mircea Badea, anunţul serii despre gunoaiele din Sectorul 1: E next level! Susţin!

Facebook Mircea Badea
Facebook Mircea Badea

Mircea Badea a reacţionat după imaginile cu bucureştenii care stau la terase pe Calea Victoriei, în Sectorul 1, lângă grămezile de gunoi şi a făcut anunţul serii. 

"Nici la Napoli  nu vezi imagini cum vezi în România. Eu am crezut că o fi făcătură. Oamenii ăştia stăteau la masă cu zecile printre gunoaie. Tu ai sta la o masă aşa printre sacii de gunoi?", a spus Radu Tudor la Antena 3, despre imaginile cu bucureşteni care stau la mese la terasele de pe Calea Victoriei printre gunoaie.

"AIci îmi dai cu nt.  Faptul că sunt maldăre de gunoaie pe Calea Victoriei nu mă miră. Hei, le susţin!", a replicat Mircea Badea, moment în care Radu Tudor a spus că ăsta este anunţul serii. 

"Nu prezenţa gunoaielor mă miră. Dar faptul că ăia stau la terasă în mizeria aia spune multe despre ei. Ce fel de om să fii? Să ieşi la terasă şi să stai în nişte că**t de fapt! Şi ei cred că sunt cool! Eu mai mergeam pe Calea Victoriei şi mă întrebam cum poţi să stai pe trotuar, să o arzi corporatist, şmecheros, când trec  tone de maşini care îţi dau gaze în bot. Frate, cât de cool trebuie să fii să stai să iei în bot gazele. Acum e next level", a mai spus Badea. 

Sâmbătă seară, pe pagina de Facebook #nocomment au fost publicate mai multe imagini de pe Calea Victoriei, cu sute de oameni care stau la terase printre gunoaie. 

Mai multe persoane au venit și au aruncat cu gunoi pe treptele sectorului 1, într-un protest care atrage atenția asupra gunoaielor care s-au strâns în zonă. 

Cei care au aruncat cu gunoi pe treptele primăriei spun că l-au adus de foarte aproape, de la blocurile de lângă primărie. Aceștia s-au dus și au luat gunoiul neridicat de la o distanță de câțiva zeci de metri de primărie și l-au adus în semn de protest față de felul în care înțelege primarul Sectorului 1 să rezolve problema și conflictul pe care-l are cu firma de salubrizare. Între timp au venit și cei de la Poliția Locală și cei de la firma de salubrizare, care au strâns gunoiul de pe trepte. 

Supărați că gunoiul a fost curățat, protestatarii s-au dus din nou și au venit cu pungile pline cu gunoi pe care le-au vărsat pe treptele primăriei. Câțiva agenți de la Poliția Locală au rămas la fața locului pentru ca protestul să nu se mai repete. Agenții chiar au încercat să-i legitimeze pe câțiva dintre protestatari. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel