Mircea Badea, anunț NEAȘTEPTAT despre sfârșitul emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3: Din 2020...

Badea
Badea

Mircea Badea a vorbit despre renunțarea la emisiunea ”În gura presei”.

Realizatorul TV a spus că, din 2020, există posibilitatea ca emisiunea pe care o realizează de 15 ani să nu mai existe. Dar dacă va continua, Mircea Badea va veni cu modificări uriașe din punct de vedere al subiectelor alese.

Deja a început să renunțe la subiectele politice. Se axează mai mult pe divertisment. În schimb, de la anul, Mircea Badea promite o schimbare radicală.

”Emisiunea s-a transformat și se va transforma de tot în cazul în care va mai exista. Este posibilitatea să nu mai existe de la anul. Dar în cazul în care emisiunea va mai exista... 100% nu va mai avea nicio legătură cu actualitatea din România”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Mircea Badea a schimbat formatul emisiunii

După ce a fost 15 ani în război, realizatorul TV a dat-o pe divertisment. Mircea Badea a spus că sunt motive multiple pentru care a luat această decizie. Nu le-a enumerat, dar a zis că are un profund sentiment de scârbă și de zădărnicie.

Niciun război nu durează 15 ani și totuși, realizatorul TV a continuat să lupte cu abuzurile de orice fel. Până astăzi când a decis să facă o schimbare majoră. Această emisiune are viaţă îndelungată dintr-un singur motiv, şi anume: i-a interesat pe români, lucru care s-a văzut în audiențe.

VEZI AICI MESAJUL TRANSMIS DUPĂ CE A DECIS SĂ SCHIMBE FORMATUL EMISIUNII.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel