Mircea Badea, anunț NEAȘTEPTAT despre emisiunea ”În gura presei” de la Antena 3: Nu va mai exista

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a făcut un anunț despre emisiunea „În gura presei” pe care o realizează la Antena 3.

„Începând de mâine... pe generic am luat această decizie, la mine deciziile sunt bruște, chiar dacă iau decizii proaste, deci, de mâine, această emisiune nu va mai exista. Simplu! Ia uite ce simplu a fost!”, a spus Mircea Badea, marți, 15 decembrie, la începutul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3. 

„Ce bine începusem anul în curs, făceam scălămbăieli în general. După, a venit pandemia și s-a dus planul meu. Am vorbit despre lucrurile importante. Acum m-am obișnuit și cu pandemia, am vorbit tot ce se putea vorbi despre COVID, măsuri, sistem, vaccin. Cât mai stau să mai vorbesc despre asta?! După iar să vorbesc despre Guvern, președinte... Nu, suficient! Sincer, îmi vine și să vomit, de saturație, în sensul acesta.

Gata!

(...) Deci, gata, pe generic am luat această decizie. Emisiunea în forma aceasta din ultimele zece luni nu mai există. Începusem o formulă nouă prin decembrie anul trecut sau chiar noiembrie și am ținut-o până la jumătatea lui februarie. După, m-am sucit pentru că a venit pandemia”, a explicat acesta.

„Fiind singur la măsuță, în principiu, fac ce vrea mușchiul meu și, atunci, asta voi face începând de mâine (n.r. miercuri, 16 decembrie), să nu fie brusc și dintr-o dată”, a mai spus Mircea Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel