Mircea Badea, ANUNȚ după 14 ani de "În gura presei": Îmi ajunge! Suficient. Vom vedea ce va urma

De 14 ani de când se află la măsuța emisiunii "În gura presei", Mircea Badea luptă împotriva abuzurilor de orice fel.

Acum, în contextul dezvăluirilor despre DNA și a lipsei de reacție a unora și a altora, realizatorul TV a spus că se află într-un punct de cotitură. Telespectatorii se uită la emisiunea lui, se crucesc în fața abuzurilor din justiție, dar mulți dintre ei nu fac nimic mai mult, de exemplu nu ies în stradă pentru a-și apăra drepturile și libertățile. 

Dezampăgit de lipsa de reacție a oamenilor, Mircea Badea a spus că vom vedea ce va urma după cei 14 ani de emisiune la măsuța de la Antena 3, după mai bine de un deceniu de război.

[citeste si]

"Sunt într-un punct foarte periculos. Este ca un fel de despărțire între noi, din multe puncte de vedere. N-aș mai vrea ca cineva, după această emisiune, să se mai aștepte că se va întâmpla în această emisiune ce s-a întâmplat până acum. Facem 14 ani. Nu se poate să fii 14 ani în război. Niciun război nu durează 14 ani. De 14 ani, de la această măsuță, sunt în război. Îmi ajunge! Suficient. Din anumite puncte de vedere, putem considera o cotitură cu privire la această emisiune. Mi se pare cinstit să vă spun. Vă mulțumesc mult pentru cei 14 ani. Vom vedea ce va urma. Nu cred că va urma ce ați văzut deja. Nu mai are niciun rost", a zis Mircea Badea la Antena 3.

VEZI ȘI: Mircea Badea, punct de COTITURĂ: Mă voi despărți de cetățenii acestei țări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel