Mircea Badea, ANUNȚ după 14 ani de "În gura presei": Îmi ajunge! Suficient. Vom vedea ce va urma

Scutaru Cristina / 16 feb 2018 / 10:16 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

De 14 ani de când se află la măsuța emisiunii "În gura presei", Mircea Badea luptă împotriva abuzurilor de orice fel.

Acum, în contextul dezvăluirilor despre DNA și a lipsei de reacție a unora și a altora, realizatorul TV a spus că se află într-un punct de cotitură. Telespectatorii se uită la emisiunea lui, se crucesc în fața abuzurilor din justiție, dar mulți dintre ei nu fac nimic mai mult, de exemplu nu ies în stradă pentru a-și apăra drepturile și libertățile. 

Dezampăgit de lipsa de reacție a oamenilor, Mircea Badea a spus că vom vedea ce va urma după cei 14 ani de emisiune la măsuța de la Antena 3, după mai bine de un deceniu de război.

[citeste si]

"Sunt într-un punct foarte periculos. Este ca un fel de despărțire între noi, din multe puncte de vedere. N-aș mai vrea ca cineva, după această emisiune, să se mai aștepte că se va întâmpla în această emisiune ce s-a întâmplat până acum. Facem 14 ani. Nu se poate să fii 14 ani în război. Niciun război nu durează 14 ani. De 14 ani, de la această măsuță, sunt în război. Îmi ajunge! Suficient. Din anumite puncte de vedere, putem considera o cotitură cu privire la această emisiune. Mi se pare cinstit să vă spun. Vă mulțumesc mult pentru cei 14 ani. Vom vedea ce va urma. Nu cred că va urma ce ați văzut deja. Nu mai are niciun rost", a zis Mircea Badea la Antena 3.

VEZI ȘI: Mircea Badea, punct de COTITURĂ: Mă voi despărți de cetățenii acestei țări


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25