Mircea Badea, ANCHETAT. DECLARAȚIA pentru care e urmărit penal! - VIDEO

Mircea Badea a aflat astăzi că este anchetat penal ”in rem” pentru o declarație făcută în emisiunea ”Sinteza Zilei” din 4 iulie 2018. 

Mircea Badea este anchetat penal pentru o afirmație pe care a făcut-o în emisiunea de la Antena 3, în 2018. A dezvăluit chiar el, pe Facebook, unde a publicat documentele primite de la organele penale. Acuzațiile sunt de instigare publică și incitare la ură sau discriminare. 

Anchetatorii notează astfel: ”Numitul Badea Mircea avut o intervenție prin care se declara nemulțumit că mai mulți cetățeni au protestat în Piața Victoriei, acesta îndemnând publicul emisiunii să săvârșească infracțiuni contra vieții împotriva protestează în Piața Victoriei, respectiv `să-i calce cu autoturismul`.”

Ce a spus Mircea Badea, vorbind despre mâna de protestatari care bloca circulația, punându-se în mijlocul șoselei: ”Dacă instituțiile statului nu-și fac treaba, bă, s-ar putea ca la un moment dat s-o facem noi în locul lor. Ca mine sunt mulți.” Întrebat de Mihai Gâdea dacă face o plângere, Mircea Badea a răspuns: ”Da, da, o plângere, sigur.” ”Nu, eu nu vreau să spun ce fac, dar scrie în Codul... scrie, că eu n-am o problemă dacă sunt conducător auto și cetățenii traversează prin loc nepermis. Haideți să fie prin loc permis, să respectăm legile, dacă tot le avem, inclusiv Codul Penal, să li se facă dosare penală ălora care m-au obligat pe mine și mii de oameni că sunt ei șmecheri. Repet, când sunt mulți, sunt mulți.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel