Mircea Badea, AMENINȚAT după decizia pe care a luat-o la Antena 3. Ce a spus despre retragerea din televiziune: Poate am și eu altă treabă în viață

Mircea Badea a fost admonestat după ce a decis să nu mai abordeze doar subiecte politice în emisiune, ci să arate și videouri de divertisment.

”Ai înnebunit? Tu ne dai gagici, iar țara arde?! Nu mă voi mai uita la emisiunea ta”, a fost unul dintre mesajele primite de Mircea Badea pe Facebook.

După aproximativ 25 ani de televiziune, realizatorul TV a spus că face fix ce vrea când este în direct și abordează ce subiecte dorește. 

”Am observat că mai primesc astfel de mesaje. Nu e singular. Da, vă arăt imagini din Maldive. În primul rând, nu văd că arde nicio țară. Țara nu arde. Deloc. Eu văd, pe stradă, mașini de peste 50.000 euro, văd că la munte este plin, văd că restaurantele, când sunt deschise, sunt pline, văd că în Maldive și Dubai se vorbește limba română. Deci ce arde? Dar am văzut acest reproș că țara arde, iar eu mă ocup să arăt gagici. Dar presupunând că țara arde, prieteni… eu nu sunt pompierul. M-am jucat de-a pompierul de serviciu cel puțin 20 ani. În timpul acesta, am fost mereu aici, iar alții o ardeau prin Maldive și pe lux. Eu m-am ocupat să fiu pompierul de serviciu. Să se mai ocupe și alții dacă arde undeva. Eu nu văd că arde undeva. Și dacă aș vedea că arde, poate am și eu altă treabă în viață. Dacă vreți să vă uitați la alții, uitați-vă la alții”, a zis Mircea Badea.

Realizatorului TV a spus că nu-i plac amenințările după ce a primit următorul mesaj pe Facebook: ”nu mă mai uit la emisiunea ta!”

”Nici nu sunt foarte convins că televiziunea mai este pentru mine. Două emisiuni pe zi, în direct, îți răpesc timpul, neuronii, viața. Cred că dacă m-aș lăsa de treaba asta cu televiziunea, cred că aș câștiga cel puțin de două ori mai mult. Așa am făcut eu calculul. Desigur, poate fi un calcul greșit, dar e un calcul pe care l-am făcut bazându-mă pe ce am văzut în jur. Sunt un pic încremenit în proiectul cu televiziunea. Alții și-au trăit viața numărând bani, eu m-am ocupat cu războiul și să fiu pompierul de serviciu. Cine nu dorește să vadă emisiunea aceasta, nu ne supărăm din asta. Există telecomanda. N-am suportat amenințările. Dacă nu vrei să te uiți, nu te uiți. Nu mă plătești tu. Dacă vreau să fac emisiuni cu gagici, asta fac. Fac fix ce vreau. După atâția ani de uzura crâncenă și consum nervos infinit, chiar vreau să fac fix ce vreau”, a mai spus Mircea Badea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel