UPDATE: Mircea Badea, amendat de ANAF DIN GREŞEALĂ: O nouă mizerie, se va termina foarte prost!

Facebook Mircea Badea
Facebook Mircea Badea

Mircea Badea, realizatorul emisiunii În Gura Presei de la Antena 3, a anunţat pe pagina sa de socializare că a primit o notificare de la ANAF. 

UPDATE: La o zi după ce a primit notificarea iniţială, Mircea Badea a primit un nou mesaj de la ANAF, în care i se spunea că măsura executării silite nu va fi aplicată asupra sa. 

Badea a postat un mesaj pe Facebook în acest sens, spunând că "Am redevenit un cetăţean model". 

Din ce a postat Mircea Badea, ar fi vorba de o datorie provenită din "diferenţe de impozit anual de regularizare", în valoare de peste 50.000 de lei. 

"P.S. Javrele de la ANAF vor avea nevoie de toată susţinerea. Aşadar, îi susţin!

Aşa arată un nou abuz pe care îl încearcă javrele de la ANAF cu mine. Toate de până acum au dat greş, aşa cum va da şi acesta. Cel mai odios dintre ele, în care mi-au inventat o datorie de 100.000 de dolari, e de notorietate şi s-a dus dracului în instanţă.

Asta e o nouă mizerie şi mi-au trimis-o în scârbă fără posibilitatea de a vorbi cu cineva dintre javrele astea decât ducându-mă fizic, în pandemie, în că**tul lor de birou. Eu zic că se va termina foarte prost pentru ei", a scris Mircea Badea pe Facebook.

În scrisoarea pe care a primit-o de la ANAF, Mircea Badea este înştiinţat că, dacă nu face dovada plăţii în 15 zile, vor fi continuate procedurile de executare silită. 

Mircea Badea, sunat de ANAF 

La scurt timp după postare, Mircea Badea a revenit şi a spus că a fost sunat de ANAF. 

"Am fost sunat de la ANAF, au admis posibilitatea existenţei unei erori, verifică şi mă anunţă. Orice document se va elibera de către ANAF îl voi posta aici", a scris Mircea Badea, după care a revenit şi a spus că a primit explicaţii suplimentare.

"Tocmai mi s-a comunicat de la ANAF că s-a produs o inadecvare a softului informatic şi că, după ce se termină toate verificările, voi primi o contra decizie", a mai spus acesta. 

Realizatorul de televiziune a mai amintit şi cu alte ocazii că în 2011 a început scandalul cu ANAF, în care mai mulți artiști, jurnaliști, realizatori și alte categorii socioprofesionale s-au trezit că sunt obligați să plătească retroactiv TVA pe drepturi de autor. "Am avut un proces colectiv pe care l-am câștigat. Mie-mi cereau atunci 100.000 de dolari", a spus Mircea Badea.

Ulterior, în 2016, a mai primit o notificare de la ANAF, conform căreia ar avea de plătit TVA în valoare de peste 30.000 de lei. Realizatorul de emisiuni a spus atunci că "sunt absolut convins că ei vor să plătesc TVA la suma pe care nu o mai aveam de dat". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel