Mircea Badea, acroșat de un câine în plină stradă

Mircea Badea a vorbit despre cum a fost acroșat de un câine în plină stradă.

Un tânăr din Botoșani a fost lovit pe trecerea de pietoni de un câine. Probabil vă așteptați să fie vorba despre o mașină, dar nu, chiar este vorba despre un patruped care alerga în zonă. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar imaginile au ajuns rapid pe rețelele de socializare. În filmare se vede cum tânărul încearcă să treacă strada iar la scurt timp un câine care alerga după o mașină îl pune la pământ.

Impactul a fost unul foarte puternic, bărbatul  a fost efectiv trântit la pământ. S-a lovit la cap și la spate după ce a căzut pe asfalt. Tânărul a rămas întins pe șosea câteva momente. Imaginile au fost postate de polițiștii din Botoșani (vezi imaginile AICI). 

Mircea Badea a pățit un accident similar

În pasa de la Sinteza Zilei, la Antena 3, unde se discuta despre acest caz, Mircea Badea a vorbit despre un eveniment similar al cărui protagonist a fost chiar el:

„Vreau să spun că și eu am pățit, nu chiar ceva similar, dar aproape. Eu eram în mașină, iar un câine a dat peste mașina mea. Din fericire, câinele nu a pățit nimic, însă mașina da. Eu mergeam pe undeva pe la Câmpina și trecusem de localitate și mergeam către Sinaia. Dădusem un pic de viteză și, la un moment dat, văd din dreapta că se năpustește un cățeloi. Doamne, zic, să nu-l calc și am intrat cumva pe contrasens ca să îl ratez pe câine.

L-am ratat din fericire și a intrat în portiera din spate. Frate, a intrat în portiera din spate, realizezi. Îți dai seama că l-am făcut titirez că la viteza mea... . Am frânat, iar câinele s-a ridicat și a plecat mai departe grăbit. Mi s-a întâmplat de a intrat un câine în mașina mea. Și el se grăbea undeva, adică nu s-a împiedicat într-un detaliu, gen am intrat într-o mașină, nu, și-a văzut de treaba lui“, a precizat Mircea Badea la Sinteza Zilei.

MAI, precizări după ce un pieton din Botoșani a fost lovit de câine

Ministerul Afacerilor Interne transmite un mesaj după ce a primit o filmare amuzantă cu un bărbat care este doborât, pe trecerea de pietoni, de un câine care alerga după un autoturism.

"Am primit acest video cu întrebarea: Câinele care alerga după o mașină poate fi acuzat de părăsirea locului accidentului?

Răspuns:1. Recomandăm tuturor pietonilor să se asigure temeinic atunci când traversează, chiar și pe trecerea de pietoni. Pericolul poate apărea oricând fie pe 4 roți, fie pe 4 picioare și cu coadă.

2. Părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei, de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulație, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani. Însă, cum câinele nu conducea un vehicul, desigur răspunsul este NU.

3. Îi rugăm pe conducătorii auto să conducă preventiv pentru evitarea producerii unor accidente, mai ales că au la îndemână mai multe posibilități: cunoașterea semnelor de circulație și… frâne mai bune decât ale cățelului din imagine.

P.S. Legenda spune că mașina este urmărită și în acest moment de câine", transmite Ministerul Afacerilor Interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel