Mircea Badea, acreditare la Cotroceni! Ce cred cititorii DC News că-i va spune lui Băsescu

Cititorii DCNews au votat într-un sondaj ce cred ei că Mircea Badea îi va spune lui Traian Băsescu dacă va obține acreditarea la Cotroceni.

Sondajul interactiv propus de DC News a fost un succes, cititorii noștri exprimându-și părerea cu privire la bomba anului în jurnalism: Mircea Badea ar putea fi acreditat la Cotroceni!

56% dintre respondenți sunt de părere că Mircea Badea îi va pune întrebări încuietoare președintelui Băsescu. 10% sunt de părere că realizatorul emisiunii ”În gura presei” îl va întreba de alcool, iar 6% consideră că Badea nu se va duce la Cotroceni.

VEZI ȘI: Mircea Badea, acreditare la Cotroceni. Ce crezi că va întreba? Transmite-i mesajul pentru Băsescu și votează sondajul

Sondajul a strâns peste 365 de like-uri, în total, pe Facebook, și sute de oameni și-au exprimat părerea în secțiunea de comentarii.

- ”Eu cred ca-l va intreba de unde are bani, asa cum a facut-o in mod public de nenumarate ori pana acum!”

- ”Sper sa-l intrebe de ce il acuza pe Nastase ca a instituit in Romania un regim mafiot, nu era mai bine sa-l recunoasca drept precursor? Diferenta fiind ca Nastase si-a si servit tara, in timp ce basescu doar a furat.”

- ”Cum a reusit sa-i domine pe cei din justitie,de-l asculta pe el si nu judeca dupa legea din ROMANIA?”

- ”nu-l va primi ! animalul asta face tot ce crede ca e bine pentru el , nu-i pasa de parerile nimanui.”

În pasa dintre emisiunile "Sinteza zilei" și "În gura presei", Mircea Badea a spus că vrea să fie jurnalist acreditat al Antenei 3 la Palatul Cotroceni, moment în care directorul televiziunii, Mihai Gâdea, i-a dat următoarea veste:

"Am semnat documentele oficiale prin care ești jurnalist acreditat al Antena 3 la Cotroceni. Administrația Prezidențială trebuie să confirme treaba asta. Acum, totuși, nu cred că va coborî instituția prezidențială într-o astfel de mocirlă, încât să interzică unui post de televiziune să-și trimită reprezentanții la Administrația Prezidențială".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel