Mircea Badea a spus câți bani l-a costat locul de parcare

Mircea Badea a spus câți bani l-a costat locul de parcare.

„Știți cât mă costă un loc de parcare? 10.000 euro. Aplauze! Atâția bani trebuie să dau pe un loc de parcare”, a spus Mircea Badea la Antena 3, în emisiunea „În gura presei”.

Declarația vine în contextul în care Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a spus că înainte să ne luăm mașină, ar trebui să ne asigurăm că avem unde să o parcăm. 

Mulți oameni stau în blocurile comuniste care, evident, nu au toate locuri de parcare. Sau, dacă au, au foarte puține și nu sunt suficiente.

Doar blocurile recent construite au locuri de parcare. În rest, fiecare parchează pe unde apucă.

În acest context, liberalul Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a făcut un comentariu despre oamenii care se plâng că nu au locuri de parcare.

„Ordinea logică este ca înainte să vă luați mașină, să vă asigurați că aveți unde o parca, nu a o lăsa la întâmplare pe spațiul public. Nu ne mai facem bine cu astfel de mentalități”, a scris Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, pe pagina sa de Facebook.

Taxa anuală pentru locul de parcare de reşedinţă variază între 300 și 600 lei în București. Această taxă este pentru tot anul. În schimb, un loc de parcare la blocurile noi se vinde cu sume între 5000 euro și 20.000 euro. Desigur, vorbim de locurile de parcare cumpărate, nu închiriate, așa cum este în cazul blocurilor vechi unde se plătește câteva sute de lei pe an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel