Mircea Badea a răbufnit după dezvăluirile lui Tolontan

După dezvăluirile de astăzi ale lui Cătălin Tolontan, Mircea Badea a venit cu o propunere.

"Vai, a descoperit Tolontan faxul c*rului roz in care compania vietii ii zicea lu' ISU la un moment dat ca ar avea un eveniment in fosta fabrica de papuci, inclusiv in clubul Colectiv! Aha!!! Deci ISU trebuia sa ia la cunostina pe baza acestui fax ca exista un club denumit Colectiv. Jos Arafat!
Ooook! ISU a trimis catre compania de cantaciosi doar niste recomandari. Nu a detasat niste efective de pompieri asa cum se cuvine la orice eveniment care se face in orice moment in orice hruba din aceasta capitala hipstereasca.

Legea in tara asta e facuta prost. Stupid. Fiecare local trebuie sa aiba mobilier si obiecte de decor din materiale ignifuge. O aberatie. Dar ma doare in cot. Legea e lege. Coruptia ucide. Eu, daca as fi Arafat, as inchide absolut tot. Cu legea in mana. Cand capul personal nu ne ajuta deloc, trebuie ca Arafat sa-si dea demisia", a scris Mircea Badea pe blogul său.

[citeste si]


Conducerea ISU București a fost demisă ca urmare a incendiului din clubul Colectiv, anunță un comunicat al IGSU. Motivul: ISU știa de existența clubului Colectiv, dar nu a luat nicio măsură pentru asigurarea securității în local. ISU fusese înștiințat de existența clubului printr-o adresă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel