Mircea Badea a primit un telefon ȘOC: Nu mi-a venit să cred

Mircea Badea a primit un apel telefonic șoc. Nici nu bănuia cine avea să-l sune.  

Realizatorul TV a fost sunat, în direct, la Radio Zu, de un român, presupus lider al unei bande de fraude cu carduri bancare în Europa, care fusese arestat în Thailanda, iar acum se află în penitenciar în Ucraina.

"Cine m-a sunat pe mine astăzi la radio? Marian Nicolau. M-a sunat din pârnaie din Ucraina. Nu mi-a venit să cred. A intrat în direct și a spus: 'Eu sunt nevinovat. Eu sunt pe lista de urmăriți a Interpolului. Sunt acuzat că aș fi făcut fraude bancare cu carduri. Nu e adevărat. Nu au nicio dovadă. Eu am copil în Thailanda, mă duc cam trei luni pe an acolo să stau cu el. M-au arestat în Thailanda. Altfel eu lucrez la Londra. Am stat vreo patru luni până de curând în închisoare în Thailanda în arest preventiv. Nu s-a interesat niciun oficial român de mine. Thailandezii mi-au spus că îmi dau drumul, dar mi-au zis zis că dacă am bilet de avion... să plec, dacă nu... asta e'. I-a trimis cineva 1000 de euro, voia să vină în România, doar că nu a găsit legătură decât prin Ucraina. În Ucraina, cum a aterizat, cum l-au arestat. Acum e în închisoare... pe bază de Interpol. Nu s-a interesat nimeni de el acolo", a zis Mircea Badea la Antena 3. La aflarea veștii, Mihai Gâdea a spus că subiectul este foarte interesant și merită lămurit de autorități.

Un roman, Marian Nicolau, în vârstă de 36 de ani, şi un italian, Mauro Vincenzo Saguato, în vârstă de 65 de ani, au fost arestați pentru această presupusă fraudă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel