Mircea Badea a primit autorizaţia pentru protestul din fața CNA

protest Badea
protest Badea

Mircea Badea a fost azi la Primăria Capitalei unde a primit autorizația pentru protestul pe care vrea să-l organizeze în fața CNA.

"Mi-au dat autorizaţia pentru protest aşa cum am vrut marţea viitoare în faţa sediului Consiliului Naţional al Audiovizualului", a spus Badea pentru Ziarul Ring.

Mircea Badea şi Victor Ciutacu vor organiza marţi în faţa sediului CNA un miting ca urmare a amenzilor pe care Consiliul continuă să le trimită postului Antena 3.

"O să facem un miting adevărat. O să facem un miting la care eu îmi pun miză emisiunea. Dacă la mitingul cu pricina nu se vor zgudui, la propriu, din cauza scandărilor geamurile CNA-ului, eu renunţ la emisiune", spunea Mircea Badea în urmă cu câteva zile, în emsiunea ”Sinteza Zilei”.

Ulterior, în emisiunea sa, Mircea Badea a spus că încă nu s-a hotărârt dacă va fi un miting sau un protest individual. Acesta a recunoscut că îi este frică de instigsatorii puși special să-i facă ”nasoale” și ar lua în calcul și opțiunea unui protest individual, pentru a evita evenimente neplăcute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel