Mircea Badea a prezentat imagini de "dreapta" spectaculoase

Realizatorul emisiunii "În Gura Presei" de la Antena 3, Mircea Badea, a prezentat imagini de "dreapta" cu un iaht de 66 de milioane de euro. 

"În România, am văzut, cu cât ești mai bugetar cu atât ești mai de dreapta, cu cât nu plătești taxe la stat, cu atât te mândrești mai tare, ba ești chiar agresiv, adică: 'Băi, eu nu plătesc taxe la stat pentru că nu plătesc. Care ți-e problema? Eu sunt un profesionist, care nu plătește taxe la stat. Și ce?'. Ok. 'Dar eu sunt de dreapta!'. Ok", a spus Mircea Badea. 

Realizatorul emisiunii "În Gura Presei" de la Antena 3 a prezentat imagini de "dreapta" cu un iaht de  66 de milioane de euro "probabil al unor bugetari de dreapta. 

"Mai călătoresc pe net și în afara Internetului românesc, care este o mocirlă plină de viermi în putrefacție și mă exprim elegant când spun asta. Și, când mai ies în afara Internetului românesc, mai găsesc secvențe din astea, spectaculoase, pe care simt nevoia să vi le împărtășesc", a subliniat Mircea Badea înainte de a arăta imaginile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel