Mircea Badea a fost oprit de poliție. „Am vrut eu să-i dau ideea!”

Mircea Badea, născut de Dragobete
Mircea Badea, născut de Dragobete

Mircea Badea a povestit joi seară, la „Sinteza Zilei” de la Antena 3, cum a fost oprit de poliție și ce s-a întâmplat după. 

Realizatorul TV Mircea Badea a povestit, joi seară, cum a fost oprit de un polițist în zona Universității din București.

„Mă oprește un polițist pe la Universitate. Mă opresc, și zice *Bună seara, actele*. Pac, scot* actele, îi pun frumos buletinul pe geam. Și zice *Dați-l încoace*. *Nu, nu vi-l dau!*. *Păi sunteți obligat* Cum? De către cine? *Păi așa trebuie. 

A stat un pic așa și *De ce nu mi-l dați?*. Nu știu dacă ați auzit, dar e pandemie... Umblă o vorbă. *Păi și ce dacă? Să știți că eu mă dezinfectez.* Zic *Ok, dar puteți să vă uitați pe geam*. 

În continuare, conform celor spuse de Mircea Badea, polițistul l-a întrebat dacă a consumat băuturi alcoolice. 

„Eram sigur! Am vrut să-i dau eu ideea când am văzut că se enervează și nu știa ce să facă, i-am zis *Întrebați-mă de băuturi alcoolice*.”, a mai spus realizatorul TV.

„Haideți să facem un test.”, a adăugat polițistul, după cum a povestit Mircea Badea.

„Să faci test înseamnă să-ți dai masca jos și să sufli în ăla. Eu mă dezinfectez pe mâini și el zice că dacă e dezinfectat cu alcool putem avea surprize la test. Și eu zic *Asta e, ce să facem!”. În momentul ăla mi-a trecut prin cap *Băi, știi ceva, eu nu vreau să fac test*. Hai să vedem ce se poate întâmpla!”, a continuat Mircea Badea.

Într-un final, Mircea Badea a zis „Ok, hai să facem testul”. 

Deschid geamul un pic mai mult, iau ăla, desfac ăla, suflu, desigur 0,0. Evident! El, un pic dezamăgit... zice 0,0! Mai stă și zice *Ok, talonul!*, cu istericala tipic milițienească *Îl fac eu pe ăsta până la urmă*!. Nu m-a făcut că n-avea cu ce. 

Eu nu îi ziceam nimic, în afară de dialogul de la început... nimic. 

Și începe *Acum să vedem asigurarea RCA*. Prin lege, nu ești obligat să ai asigurarea RCA pe hârtie la tine. Dar milițianul, evident, asigurarea. Eu o aveam pe hârtie, că de data trecută, cu circul... Și poc, îi lipesc aia pe geam.

Și se tot gândește *Ce să-i mai fac?*.... Revizia tehnică! ITP-ul!* Îți dai seama, sunt beton! Și zice *Acum o să vă verific prin stație*. După multe minute, cred că m-a recunoscut unu după mașină și i-a făcut semn. A zis *Haideți să nu vă mai țin că nu știu, nu merge platforma...*”, a mai povestit Mircea Badea la Antena3. 

„Îi susțin, să nu se înțeleagă greșit!”, a încheiat Mircea Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel