Mircea Badea, „2.000 de amenințări cu moartea și violența”: A căutat o poză cu copilul

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a depus plângere penală după mesajele de ameninţare primite în mediul online. În cadrul emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3, a comentat acest subiect, precizând că este prima plângere penală dintr-un lung șir.

„Da, am făcut plângere penală. Vineri a fost un miting descreierat, lipsit complet de rațiune, unde s-au întâmplat niște violențe descreierate. Și ce s-a întâmplat după... Totul stă sub semnul lipsei de rațiune. Având în vedere violențele de vineri, care au fost anunțate cu multe zile înainte de către diverși, care au zis trebuie să se intre în Guvern, (...) să trecem la next level. Lucruri care excedau mergem într-o Piață și strigăm ce avem noi de strigat, probabil, sloganul acela din două cuvinte pe care putem să-l pricepem. Și s-a întâmplat ce s-a întâmplat vineri.

Pe fondul acestor violențe, având în vedere faptul că s-au incendiat lucruri în centrul Capitalei, când primești vreo 2.000 de amenințări cu moartea și violența - și nu numai la adresa mea, ci și la adresa familiei -, zici, ia stai puțin, că dacă tot avem această preocupare descreierată și nu avem decât penal în gură, (...) dacă tot e la modă, există un Cod penal în vigoare. E descrisă o infracțiune care se pedepsește cu închisoarea și care se numește amenințare", a spus Mircea Badea.

Plângerea, trimisă la Poliție și Parchet

„Am luat din cele 2.000, vreo opt, nouă. Plângerea penală este întocmită cu un avocat care are multe meciuri în picioare, fost procuror. E întocmită deștept și corect, din punct de vedere legal. A fost trimisă prin curier și la Poliție și la Parchetul Judecătoriei Sector 3. O găsiți la mine pe Facebook", a zis Badea.

Ulterior, a citit în cadrul emisiunii sale câteva dintre mesajele pe care le-a primit, precizând că este prima plângere penală dintr-un lung șir. „Un pistol la cap Badea îți trebuie. Asta e amenințare? Da. În condițiile în care tocmai a dispărut un pistol pe care nu-l găsește nimeni cu toate mijloacele și imaginile. (...) Ajungem bossule și la tine, nu ai unde să te ascunzi. (...) Te găsim oriunde! – Amenințare ca la carte din Codul Penal", a comentat Badea.

„Să insistăm asupra acestui mesaj (n.r. Mă c*c pe copilu tău...amin!). (...) A căutat o poză cu copilul. Când a găsit, a scris această abominație și a terminat cu amin. Da, poate fi considerată, în contextul violențelor, amenințare", a spus Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel