Mircea Badea, 10.000 de euro pe costume. ÎNTREBAREA care prăbușește tot

Mircea Badea a prezentat, în emisiunea ”În Gura Presei”, imagini cu mai multe costume perfecte, de mii de euro. 

El a mărturisit că ar vrea să-și ia patru costume pe care să dea 10.000 de euro. Dar o întrebare a zguduit serios visul frumos al realizatorului TV. 

”Eu m-am gândit. Toată lumea e acum `dom`ne, dar cum te îmbraci, cum te îmbraci`. E și emisiunea aia `Bravo, ai stil`. Dar unde ai stil? În România? De ce zic asta. Păi uite costumele astea. 

(w670)

(w670)

Hai să zicem că eu, după ce dau lovitura la pariuri, zic: hai să dau și eu pe costume 10.000 de euro. Bă, aș putea? Da, aș putea. Nu pe un costum. Să-mi fac așa: patru costume, să iau cravatele corespunzătoare, desigur, din mătase, pantofii Crockett & Jones, ai lui Bond. Să zicem cu 10.000 de euro ne descurcăm. Cămășile adevărate le faci pe comandă, pe lungimea mâinii, cu gâtul, cu umerii. Să zicem cu 10.000 patru costume rezolv. Și unde dracu mă duc îmbrăcat așa, prietene, în România? Sunt unii obsedați de stil în România. Bă, ești nebun? Unde să ai stil în România? Mie deja o dovadă de stil în România mi s-ar părea să nu mai poarte femeile balerini cu ștrampi și bărbații sandale.” a spus Mircea Badea, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel