Mircea Albulescu, mesaj după moartea lui Valentin Nicolau

Mircea Albulescu a declarat că Valentin Nicolau era un om care iubea actorii, îi preţuia şi îi respecta.

VEZI ȘI: Durere fără margini. Unde ar fi trebuit să meargă astăzi Nicolau

"Pentru noi, va fi o zi tristă astăzi şi de astăzi încolo, pentru că un iubitor de artă teatrală, de actorie a plecat. Să-i dea Dumnezeu odihnă veşnică", a declarat actorul Mircea Albulescu.

Valentin Nicolau va fi înmormântat vineri, în Bucureşti, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, miercuri, de editura Nemira. Detaliile privind slujba şi înmormântarea nu au fost încă stabilite, urmând să fie făcute publice în următoarea perioadă, după cum au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii editurii Nemira.

Scriitor, proprietar al grupului Nemira, fost preşedinte-director general al Societăţii Române de Televiziune, Valentin Nicolau a fost de formaţie geofizician.

Valentin Nicolau a condus Televiziunea Română, din funcţia de preşedinte-director general, în perioada 2002 - 2005. De asemenea, Valentin Nicolau a fost membru în fostul Consiliu de Administraţie al TVR, care a fost demis pe 10 decembrie 2013 de Parlament, odată cu respingerea raportului de activitate al SRTv pe anul 2012.

În 2013, Valentin Nicolau s-a numărat printre numele vehiculate pentru preluarea din nou a şefiei TVR, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel