MIRACOL în Turcia. O fetiță de 4 ani a fost salvată de sub dărâmături la 91 de ore de la cutremur. "Sunt Ayla, sunt bine"

O fetiță de patru ani din Turcia a fost salvată de sub dărâmături la 91 de ore de la devastatorul cutremur.

O fetiţă de patru ani din Izmir, îngropată sub dărâmăturile unui bloc de locuinţe, a fost salvată marţi, la patru zile după puternicul cutremur de pământ care a lovit această regiune de pe coasta de vest a Turciei, soldat cu peste 100 de morţi, relatează agenţiile de presă AFP şi DPA.

"Am asistat la un miracol în a 91-a oră. Echipele de salvare au extras-o vie pe Ayda, în vârstă de patru ani.", a declarat primarul Izmirului, Tunc Soyer, într-o postare pe Twitter. Fetiţa a fost evacuată în aplauzele celor prezenţi, în districtul Bayrakli, sever afectat de cutremurul de vineri.

"Noi speranțe"

Guvernatorului Izmirului, Yavuz Selim Kosger, a identificat-o drept Ayla Gezgin, conform agenţiei de presă Anadolu, transmite Agerpres.

"Am auzit o voce. Mi-am băgat capul într-o gaură.", a povestit unul dintre salvatori. "Ea ne-a spus: "Sunt Ayla, sunt bine", a adăugat el într-o declaraţie pentru postul de televiziune TRT, în care a evocat că fetiţa i-a spus că îi este foarte sete şi a cerut apă şi ayran, o băutură pe bază de iaurt.

Și președintele Recep Erdogan a postat pe contul de Twitter o imagine cu fetița salvată după 91 de ore de sub dărâmături, cu mesajul: „Mulțumesc lui Allah care ne-a dat noi speranțe cu ochii tăi zâmbitori, după 91 de ore”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel