Miracol și oroare: o fetiță de 7 ani anunță moartea familiei

Poză, făcută de tatăl celor două fetiță cu o zi înainte de tragicul accident
Poză, făcută de tatăl celor două fetiță cu o zi înainte de tragicul accident

O fetiță în vârstă de doar 7 ani a trecut printr-o întâmplare căreia și un adult i-ar face față cu greu. Micuța a fost nevoită să ceară unui necunoscut să sune la urgențe pentru că s-a prăbușit cu avionul și familia ei este moartă.

Fetița, împreună cu sora ei, în vârstă de nouă ani și părinții, se afla în vacanță în Florida. La sfârșitul lunii decembrie au plecat cu un avion ușor spre altă parte a statului pentru a petrece noaptea de revelion. În drumul spre casă, însă, avionul, care era pilotat de tatăl fetiței, s-a prăbușit. 

În mod miraculos, fetița a supraviețuit, însă familia ei nu. La doar 7 ani, micuța a reușit să iasă din epava avionului și să se ducă la prima casă din zonă să ceară ajutor.

Un reprezentant al poliției locale a declarat presei că un apel a fost primit la ora 17.55, de la un avion care survola împrejurimile și a observat epava. În același timp, fetița vorbea deja cu străinul căruia i-a bătut la ușă.

În jurul orei 18.15, bărbatul a sunat la 911 și fetița a fost dusă la spital unde a fost tratată pentru răni necauzatoare de moarte.

Potrivit presei locale, avionul zbura din Florida către Illinois, contactul cu acesta fiind pierdut la 1800 de metri, după ce tatăl fetiței a raportat probleme la motor.

Străinul la ușa căruia a bătut fetița se numete Lary Wilkins și are 71 de ani. Acesta a declarat că fetița era desculță și sângera. Wilkins a sunat la poliție imediat și a curățat-o de sânge pe micuță.

Bătrânul a mai spus că fetița i-a spus că părinții ei au murit într-un accident de avion și l-a întrebat dacă poate să stea la el acasă.

”Când am văzut-o mi-au dat lacrimile. Nu era coerentă și era foarte speriată”, a spus Lary Wilkins.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel