Mirabela Dauer a rupt tăcerea. De ce nu are un partener. TOTUL despre DRAMELE din trecut. "Au fugit"

Mirabela Dauer a vorbit deschis despre motivele pentru care nu are un partener. Care sunt dramele prin care a trecut iubita artistă.

Viața Mirabelei Dauer a fost o adevărată încercare, iar totul avea să înceapă încă de pe vremea când avea doar 18 ani, atunci când a decis să se căsătorească, o decizie mânată mai mult de lupta pentru afirmarea artistică și de tratamentul extrem de exigent din partea tatălui, decât de iubire.

Willi Dauer a fost cel care a dus-o pentru prima oară la altar pe îndrăgita artistă și de care avea să se despartă la scurt timp de la căsătorie.

Al doilea mariaj al cântăreței a fost cu regizorul TV Dan Traian Popovici, din relația lor rezultând, la doar câteva zile de la cutremurul din 1977,  Alexandru Popovici, fiul lor. Pentru că soacra nu o accepta, iar bătăile la care o supunea soțul erau tot mai frecvente, Mirabela Dauer a decis să rupă și al doilea mariaj. 

"De aia au și fugit"


Din nefericire, norocul nu i-a surâs vedetei, motiv pentru care a renunțat la ideea de a mai avea un barbat în viața ei, dar, cu toate astea, chiar dacă nu are un bărbat alături, Mirabela este fericită și spune că preferă singurătatea în locul unor oameni falși.

"Mi-am dorit toată viața să am și eu un bărbat care să-mi mai ia din griji. Dar nu l-am lăsat. De aia au și fugit. Au considerat că nu sunt utili și au plecat. Am momente când vreau să fiu doar eu cu cățelul. Eu am cunoștințe, prieteni de conjunctură și familie, oameni apropiați mie, cu bune, cu rele, cu certuri, cu nevoi.

Restul sunt prieteni de conjunctură. Viața e foarte scurtă și se face târziu foarte rapid. Vreau ca să am în jurul meu lumea sinceră, fără lingușitori. Nu trebuie să ne călcăm pe cap zilnic, să ne sunăm și să ne sufocăm. Au fost prea multe dezamăgiri. Dezamăgiri de la oameni dragi", a povestit Mirabela Dauer. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel