Minore exploatate pentru bani. Circuitul unui fapt interzis

videochat
videochat

Mai multe persoane sunt cercetate penal după ce ar fi exploatat două minore pe care le-ar fi obligat să se dezbrace în fața camerelor de filmat. Banii erau împărţiţi între membrii reţelei. 

Două minore, una în vârstă de 16, iar alta de 17 ani au fost iniţial ademenite cu câştiguri băneşti foarte mari într-un apartament din Bacău, care servea drept studiou pentru activități indecente. La scurt timp însă, toţi banii erau încasaţi de membrii reţelei. Indivizii ar fi folosit acte false pentru înregistrarea fetelor minore pe site-ul de respectiv. 

”Din cercetările efectuate a rezultat că, începând cu luna septembrie 2015, un bărbat de 22 de ani, împreună cu o minoră, în vârstă de 16 ani, au început să practice activități de videochat, într-un imobil imobil închiriat de la un bărbat de 36 de ani. Pentru înregistrarea minorei pe un site de videochat, ar fi fost folosite date de identificare false. De asemenea, există indicii că, pentru crearea contului pe site și pentru editarea pozelor profilului ar fi fost ajutați de un alt bărbat, de 31 ani și de o femeie, de 27 ani. Conform înțelegerii, bărbații de 36 și 31 de ani, împreună cu femeia de 27 de ani, primeau 40% din câștiguri, diferența de 60% fiind încasată de bărbatul de 22 de ani” se arată în comunicatul IGPR. 

Cei trei indivizi au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel