Minore de 15 și 17 ani, exploatate sexual la Iași. Percheziții la traficanții de persoane

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi, au efectuat trei percheziții domiciliare, la persoane bănuite de trafic de minori. Au fost puse în aplicare două mandate de aducere.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi, au efectuat trei percheziții domiciliare în municipiul Iași, la doi bărbaţi bănuiți de comiterea infracțiunii de trafic de minori.

”Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că, începând cu luna noiembrie 2019, aceștia ar fi recrutat și exploatat sexual două tinere minore, cu vârsta de 15, respectiv 17 ani. Bărbaţii ar fi simulat relații sentimentale cu minorele, după care le-ar fi cazat şi le-ar fi organizat activitatea de prostituție, prin închirierea de spații special destinate. Ar fi racolat clienți, prin publicarea de anunțuri pe diferite site-uri de profil”, se arată într-un comunicat de presă. 

Continuă cercetările 

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de minori, în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt şi luării măsurilor legale care se impun, fiind puse în aplicare două mandate de aducere.

Unul dintre bărbați a fost reținut, iar altul plasat sub control judiciar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel