Minoră și tânăr din Ilfov, reținuți în Botoșani pentru o „afacere” națională cu telefoane

O minoră și un tânăr din Ilfov au fost reținuți la Botoșani pentru o „afacere” națională cu telefoane / Imagine de Dean Moriarty de la Pixabay
O minoră și un tânăr din Ilfov au fost reținuți la Botoșani pentru o „afacere” națională cu telefoane / Imagine de Dean Moriarty de la Pixabay

O minoră și un tânăr din Ilfov au fost reținuți în Botoșani după ce au încercat să vândă o replică a unui telefon la suprapreț. Cei doi ar fi înșelat persoane din mai multe județe în acest mod. 

O minoră de 16 ani și un tânăr de 22 de ani, ambii din județul Ilfov, au fost reținuți în Botoșani, duminică, după ce polițiștii i-au surprins în flagrant delict, încercând să vândă o replică a unui telefon la suprapreț, scrie stiri.botosani.ro.

Cei doi ar fi înșelat persoane din mai multe județe în acest mod, arată Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ). Potrivit sursei citate, ei au convins un tânăr de 20 de ani să cumpere dispozitivul contra sumei de 5.200 de lei.

„Cei doi au fost interceptați de polițiști în momentul în care încercau să părăsească locul faptei, fiind conduși la sediul poliției și ulterior reținuți pentru 24 de ore. De asemenea, din verificări s-a stabilit faptul că cei doi ar mai fi comis fapte folosind același mod de operare și în alte județe”, a afirmat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.

Sursă: stiri.botosani.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel