Minoră recidivistă, prinsă la furat într-o farmacie

Farmacie
Farmacie

O adolescentă de 17 ani, aflată sub control judiciar, a fost prinsă în timp ce încerca să fure banii din sertarul casei de marcat a unei farmacii din oraşul Lupeni, după ce a rugat-o pe farmacistă să-i aducă o cutie cu lapte praf, a

Minora a intrat în farmacie şi i-a cerut angajatei de acolo o cutie cu lapte praf. În momentul în care farmacista a plecat în magazie să aducă produsul, tânăra a luat din sertarul casei de marcat 545 de lei, a informat marţi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

"Minora a ascuns suma sustrasă în mâneca gecii cu care era îmbrăcată, însă a fost observată de un martor aflat în incintă, care a ajutat-o pe farmacistă să o reţină pe tânără, până la sosirea agenţilor de poliţie", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt, cercetările continuând în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a minorei.

Conform poliţiştilor, adolescenta se află sub măsura controlului judiciar, după ce a fost reţinută pentru 24 de ore de poliţiştii din Petroşani pentru că a furat, la începutul lunii noiembrie, bijuterii din aur în valoare de 10.000 de lei din locuinţa unui bărbat care plecase de acasă fără să închidă bine uşa de la intrare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel