Minoră dispărută de acasă, găsită într-o mașină cu doi bărbați

Politia
Politia

O tânără minoră care a fost dată dispărută de la domiciliu a fost găsită într-o mașină, alături de doi bărbați. 

O minoră de 13 ani din comuna Moviliţa, care a plecat de acasă în cursul nopţii de luni spre marţi şi nu a mai revenit, a fost găsită de poliţişti între localităţile Moviliţa şi Păuneşti, într-un autoturism împreună cu doi tineri de 21, respectiv 25 de ani, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"În această dimineaţă (marţi dimineaţa n.r.), poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Panciu au fost sesizaţi cu privire la faptul că o minoră de 13 ani, din comuna Moviliţa a plecat voluntar de la domiciliu în cursul nopţii, la ora 00,00 şi nu a mai revenit (...) În timpul deplasării pe DJ 205H, la limita dintre comunele Moviliţa şi Păuneşti, poliţiştii au identificat în trafic un autoturism cu privire la care existau informaţii că ar fi preluat minora. Autoturismul în cauză a fost oprit de poliţişti, în interior fiind identificaţi doi bărbaţi, de 21, respectiv 25 de ani, ambii din comuna Păuneşti, dar şi minora căutată", a informat IPJ Vrancea.

Minora a fost dată în urmărire națională 

Potrivit Poliţiei, în cursul investigaţiilor, minora a fost dată în urmărire la nivel naţional şi a fost solicitat sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Anghel Saligny" al judeţului Vrancea şi al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea, pentru formarea echipelor mixte de căutare.

Investigaţiile au fost concentrate pe raza localităţilor Păuneşti şi Moviliţa, după ce, în urma vizualizărilor înregistrărilor de pe camerele de supraveghere montate pe raza comunei Moviliţa, s-a stabilit posibilitatea prezenţei copilei pe raza comunei Păuneşti.

Toate persoanele identificate în autoturism au fost conduse la sediul Poliţiei, pentru continuarea cercetărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel