Minoră dispărută de acasă, găsită cu doi bărbați lângă Caracal. Unul dintre ei a fost reținut

Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Facebook / Poliția Română
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Facebook / Poliția Română

O fată de 13 ani plecată de acasă a fost găsită lângă Caracal cu doi tineri. Unul dintre ei a fost reținut de polițiști. 

O fată de 13 ani plecată de acasă din comuna Studina, județul Olt, a fost găsită într-o mașină, pe varianta ocolitoare a municipiului Caracal împreună cu doi bărbați, existând suspiciunea că minora a fost răpită. Unul dintre ei a fost reținut, bănuit de act sexual cu minor, scrie Mediafax. 

Dispariția fetei a fost sesizată de mama ei, sâmbătă seara. Femeia a spus că fiica ei, în vârstă de 13 ani a plecat de acasă în jurul orei 17.00 şi nu a mai revenit.

Unde a fost găsită fata

În urma verificărilor, poliţiştii au găsit-o pe fată duminică dimineața, cu puțin înainte de ora 6.00, într-o mașină, pe varianta ocolitoare OG 6 a municipiului Caracal, împreună cu doi tineri de 22 şi 23 de ani, ambii din comuna Studina. Bărbații au declarat că fata nu a fost victima vreunei infracţiuni.

„Întrucât au existat suspiciuni cu privire la aspectele declarate de minoră, cercetările au fost continuate, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate. De asemenea, la data de 14 martie, tânărul de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit şi de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, urmând a fi propuse măsurile legale împotriva acestuia”, anunță, luni, Poliția Olt.

Acesta se află în custodia Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel