Minoră disparută de acasă. Familia este disperată!

Alexandra Patricia Otilia Cazacu, o minoră de 15 ani din Petroşani, a dispărut fără urmă de acasă. Fata locuia la bunica sa, în Petroşani, de aproape şapte luni. Tânăra a mai lipsit de acasă, însă întotdeauna a spus unde este şi s-a întors.

Potrivit poliţiştilor, Alexandra Patricia Otilia Cazacu are o înălţime de 1,60 – 1,65 m, constituţie slabă, ochi albaştri, păr lung vopsit negru. Ca şi semne particulare, prezintă multiple cicatrici pe braţe, picioare şi în zona gâtului.

„La data plecării, minora era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, tricou alb, hanorac negru şi încălţăminte tip sport de culoare neagră şi nu are asupra sa documente de legitimare, telefon mobil sau bani. În urma primirii sesizării, poliţiştii au demarat activităţi investigative şi de căutare, în vederea depistării fetei, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale”, a informat IPJ Hunedoara.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie, sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel