Minoră din Argeș, violată de cel puțin 7 tineri şi aruncată apoi în stradă. Tatăl unui suspect: N-a făcut bine, dar atunci pe moment nu mai judeci

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

O fată de 17 ani din Argeș, cu probleme psihice și retard, a fost bătută și violată de mai mulți indivizi.

Fata ar fi fost ademenită de un băiat de 14 ani care o cunoștea. El i-ar fi promis mai întâi 100 de lei, apoi ar fi șantajat-o că va arăta tuturor poze cu ea în ipostaze indecente. Potrivit anchetatorilor, fata a fost mutată dintr-o casă în alta și mai mulți tineri și-au bătut joc de ea, scrie ProTv.ro.

”În total știu că erau 11, după câte am înțeles, dar nu știu, 3 sau 4 dintre ei nu au întreținut relații sexuale cu copila. Mi-a povestit că i s-a pus mâna în gât, că dacă nu întreține relații sexuale cu toți o bate, că are niște fotografii cu fetița. Au dus-o în altă casă, unde acolo era un alt grup.”, a povestit mătușa victimei.

Tatăl unui suspect, explicație halucinantă

După ce ar fi violat-o, tinerii au aruncat-o pe minoră în stradă, la 4 dimineața. Fata a ajuns singură acasă și a povestit totul rudelor sale care au căutat-o întreaga noapte. Poliția a identificat până acum 7 suspecți, iar cinci dintre ei au fost arestați preventiv.

“Nu știu nimic, ce s-a întâmplat și cum a fost și câți au fost, ba că spun că au fost 10, 12, ba că nu știu. N-a făcut bine, dar, na, atuncea, pe moment, ori nu mai judeci, ori te ia capul, na ...”, a spus tatăl unuia dintre suspecți.

Doi dintre agresori au declarat că au crezut că adolescenta ar fi fost de acord cu tot ceea ce i se întâmplă. Cel mai vârstnic dintre suspecți are 26 de ani. Dacă vor fi găsiți vinovați, tinerii riscă să stea ani buni după gratii.

VEZI ȘI: Cinci tineri arestați după ce au violat o minoră. Trei dintre ei sunt minori

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel