Minoră de 17 ani răpită de pe stradă în Pitești

Foto: IPJ Argeș
Foto: IPJ Argeș

Răpire în stil mafiot în Pitești. O adolescentă de 17 ani, din Piteşti, este căutată, după ce tatăl acesteia a reclamat că miercuri seară fata a fost riridcată de pe stradă și urcată îbtr-un autoturism de către trei bărbați.

În seara zilei de 6 mai a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi de tatăl minorei despre faptul că, fiica sa, în timp ce se afla pe  str. Exercitiu, din  Pitesti, a fost abordată de trei bărbaţi, care ar fi urcat-o, cu forţa, într-un autoturism, care ulterior ar fi plecat într-o direcţie necunoscută, transmite Poliţia.

Minora a fost transportată cu un autoturismul marca VW Passat, de culoare gri, cu numărul de inmatriculare VL-25-BRJ, mai informează IPJ Argeș.

Din câte se pare, adolescenta ar fi fost răpită de către o familie de romi din Vâlcea căreia i se promisese că se va căsători cu un tănăr al acestei familii, dar înțelegerea ar fi picat.

Adolescenta se numeşte Vîlcea Diana, are 17 ani, având  semnalmentele 1,65 – 1,70 m. înălţime, constituţie atletică, ochi căprui, păr negru, despletit.

Poliţiştii au demarat imediat căutările, fiind declanşat mecanismul naţional de alertă în cazul răpirii unui copil.

Oricine poate oferi informații, care să ducă la depistarea fetei, poate suna la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel