Minoră de 15 ani, violată de tatăl vitreg, înapoi în casa agresorului. Poliţiştii fac verificări

Conducerea IPJ Vaslui a anunţat că vor avea loc verificări interne după ce o minoră de 15 ani, violată de tatăl vitreg, a fost lăsat să se întoarcă în casa agresorului, fără măsuri suplimentare de protecţie. 

"Cu privire la modul de acţiune al poliţiştilor în această cauză, referitor la măsurile care trebuiau luate pentru protecţia minorei, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui a dispus efectuarea de verificări prin Compartimentul Control Intern", se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

Potrivit aceleiaşi surse, pe 17 august , ora 20,12, Poliţia Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel la numărul 112 de către o minoră în vârstă de 15 ani cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de viol, iar poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, fiind efectuate activităţi specifice acestui tip de infracţiune.

În cauză sunt continuate cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, urmând a fi dispuse măsuri legale în consecinţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel