Minor de 12 ani, mort după ce a provocat un accident cu maşina fratelui său

Un copil în vârstă de 12 ani, din comuna vasluiană Băceşti, a decedat, marţi dimineaţă, după ce ar fi provocat un accident cu maşina fratelui său.

Update: Copilul în vârstă de 12 ani ani, care ar fi provocat un accident, marţi dimineaţă, intrând într-un cap de pod cu maşina fratelui său, a fost declarat mort, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

"Minorul implicat în accidentul rutier din comuna Băceşti a fost declarat decedat. El a fost supus manevrelor de resuscitare, dar, din păcate, nu a putut fi salvat. Din câte se pare, la volanul autoturismului care a lovit un cap de pod se afla chiar copilul în vârstă de 12 ani", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, poliţiştii urmează să stabilească cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul.

"Din primele informaţii, în accident a fost implicat un autoturism înmatriculat în Anglia, care aparţine fratelui minorului rănit. Se efectuează cercetări pentru a se stabili cum s-a petrecut accidentul", a precizat, pentru Agerpres, Bogdan Gheorghiţă.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă deplasaţi la faţa locului au găsit copilul în stop cardiorespirator, fiind efectuate manevre de resuscitare. La faţa locului a fost trimis şi un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Vaslui. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel