Minivacanţa a adus şi calvarul şoferilor de pe DN1 - Valea Prahovei. Poliţia recomandă rute alternative

Foto:  Alexandr Podvalny - Pexels
Foto: Alexandr Podvalny - Pexels

Trafic intens pe DN1, Ploieşti - Braşov.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, vineri seara, se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 Braşov-Ploieşti, astfel:

Centura de Vest a municipiului Ploieşti: trafic intens către Braşov, cu coloană între sensurile giratorii DN 1A - km. 60 şi Strejnicu-km. 61+500 de metri, dar şi pe tronsonul kilometric 64 - 66+500 de metri;

Comarnic: coloană în mişcare pe directia de deplasare Bucureşti-Braşov, de la km. 103+500 (Nistoreşti) până la km. 106 (Comarnic);

Sinaia: trafic intens, fără coloane formate;

Buşteni: pe sensul de mers Ploieşti către Braşov este înregistrată coloană în mişcare de la km. 128 (loc. Poiana Ţapului) până la km.130 (loc.Buşteni).

Poliţiştii acţionează pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Pentru evitarea aglomeraţiei pe principalele artere rutiere, călătoriile trebuie planificate din timp, cu luarea în considerare a rutelor alternative.

În zona montană sunt semnalate precipitaţii sub formă de lapoviţă, carosabilul fiind parţial umed.

Totodată, la această oră, se circulă în condiţii de ninsoare cu depunerea unui strat subţire de zăpadă în judeţul Mehedinţi, în localităţile Siroca, Cireşu, Godeanu şi Podeni. De asemenea, ninge uşor în localitatea Rânca, judeţul Gorj, pe DN 67C, pe tronsonul kilometric 24 - 36, însă fără depuneri pe carosabil.

Recomandăm atenţie în efectuarea manevrelor, schimbarea benzii doar după semnalizarea intenţiei, rularea cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi foarte importantă pentru arterele de viteză este mărirea distanţei de siguranţă între vehicule, transmite Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Transport agabaritic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că mâine, 27 noiembrie, începând cu ora 00:00, se va desfășura un transport agabaritic pe traseul Sibiu – DN 1 – DN 7H – A1 – DN 1 – Centura Alba Iulia – DN 1 – A10 – A3 – DN 1 – Oradea – DN 19 – A3 – PTF Borș II.

Transportul este format dintr-un camion cu masa de 130 de tone, urmând să fie însoțit pe traseul precizat de un echipaj al poliției rutiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel