Ministrul Virgil Popescu despre revocarea lui Sevil Shhaideh de la Petrom: fără persoane cu abordări discutabile!

Anca Murgoci / 11 ian 2020 / 14:19 Salveaza PDF Comentarii

Ministrul Economiei Virgil Popescu a vorbit despre revocarea lui Sevil Shhaideh de la Petrom.

Ministrul a zis că a solicitat OMV Petrom convocarea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor în vederea revocării lui Sevil Shhaideh din calitatea de membru în Consiliul de Supraveghere.

”Am solicitat OMV Petrom convocarea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor în vederea revocării doamnei Sevil Shhaideh din calitatea de membru în Consiliul de Supraveghere.


OMV Petrom este un jucător important pe piața de energie românească și europeană, iar statul român, care deține aproape 21% din capitalul social al acestei companii, trebuie să ia decizii care să nu afecteze capitalul de imagine și performanțele economice ale companiei.


Unul dintre obiectivele mandatului meu este acela de a susține în funcții importante ale instituțiilor din subordinea mea oameni pregătiți și asupra cărora nu există semne de întrebare cu privire la profesionalismul și integritatea lor.


Acționariatul român al OMV Petrom nu trebuie să-și permită să mențină în asemenea poziții de decizie persoane cu abordări discutabile și care au făcut parte dintr-o guvernare care a adus grave prejudicii economiei românești”, a transmis Virgil Popescu.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29