Ministrul ucrainean al Apărării, ofertă pentru militarii ruși: 5 milioane de ruble și amnistie totală dacă se predau

Fotografie creată de Matti, de la Pexels
Fotografie creată de Matti, de la Pexels

Ministrul ucrainean al Apărării, Oleksii Reznikov, are o ofertă pentru militarii ruși: 5 milioane de ruble și amnistie totală dacă se predau.

Printr-o postare pe Twitter, ministrul ucrainean al Apărării, Oleksii Reznikov, a înaintat o ofertă pentru militarii ruși de pe fronturile din Ucraina. Reznikov spune că, dacă se predau de bună voie și vor lăsa armele, militarii ruși vor primi câte 5 milioane de ruble fiecare și amnistie totală.

"Oferim soldaților ruși o alegere: să moară într-un război nedrept sau o amnistie completă și 5 milioane de ruble în compensație. Dacă își depun armele și se predau de bunăvoie.", a transmis, în această seară, ministrul ucrainean al Apărării, Oleksii Reznikov.

VEZI ȘI: SUA, anunț după amenințarea lui Vladimir Putin cu armele nucleare. Ce au observat după o monitorizare atentă

SUA nu au văzut „nimic concret” de la anunțul președintelui rus Vladimir Putin privind armele nucleare.

„Încă monitorizăm și urmărim acest lucru cât de atent putem, având în vedere anunțul președintelui Putin de ieri”, a spus oficialul. „Nu cred că am văzut ceva anume ca urmare a direcției pe care a dat-o.” „Rămânem calmi și încrezători în propria noastră postură strategică de descurajare a conflictului”, a adăugat oficialul, scrie CNN.

Forțele ruse „provoacă vătămări civile și lovesc ținte civile”, a declarat luni reporterilor un înalt oficial american al apărării, dar nu este clar „dacă este intenționat și direcționat”, a adăugat oficialul.

Duminică, preşedintele rus Vladimir Putin a ordonat comandamentului de descurajare nucleară să intre în alertă maximă, în condiţiile tensiunilor crescute cu Vestul după ce a invadat Ucraina.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, pune în alertă forţele nucleare ale Rusiei din cauza tensiunilor majore cu lumea occidentală în privinţa atacului militar din Ucraina, scrie The Washington Post.

Putin a ordonat comandamentului militar să pună forţele de descurajare nucleară în stare de alertă maximă după declaraţiile agresive ale ţărilor NATO. 

Citește continuarea articolului AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel