Ministrul Tudorel Toader, schimbare din funcție. Chirieac, reacție

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, la Antena 3, în emisiunea Anei Maria Roman, despre o eventuală schimbare din funcția de ministru al Justiției a lui Tudorel Toader.

"Pentru România, remanierea lui Tudorel Toader ar fi o victorie zdrobitoare a statului subteran. Deocamdată cel are a reușit să dea lovituri acestui sistem, care a pus stăpânire pe România, este Tudorel Toader. Nu spun că politicienii sunt ușă de biserică în România, nu spun că au avut rezultate prea bune, nu spun că nu există corupție în România, dar ce au făcut ei în acești ani a fost un experiment sinistru care va fi pomenit în istorie în sens negativ și nu va fi urmat ca exemplu de alte state din lumea civilizată.

Toader, cu cartea de drept la subraț, a dat niște lovituri. Astăzi s-a luptat cu statul subteran. Cum vi se pare că Adina Florea, când era procuror la Constanța, nu avea nicio problemă? Când a nominalizat-o pentru DNA, din senin, din iarbă verde, i-au făcut dosare. Vi se pare un sistem funcțional? Nu văd altă forță în România care să vrea schimbarea lui Toader decât statul subteran.

Având cunoștințe avansate de drept față de opozanții săi, din exterior, nimeni nu îndrăznește să indice care este legea care afectează independența procurorilor. Care este legea sau articolul care îngrădește lupta împotriva corupției? Vin numai aprecieri cum că se fac pași înapoi. Nimeni nu poate să indice virgula care oprește lupta împotriva corupției. (...) Schimbarea lui din funcție ar da apă la moară propgandei anti-PSD și anti-România”, a zis Bogdan Chirieac la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel