Ministrul Ritli, cel mai important alergător la crosul de la Oradea

ministru_20101500
ministru_20101500

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a alergat, sâmbătă, la un cros organizat de Spitalul Municipal Oradea, dorind să promoveze un stil de viață sănătos, alături de alte 70 de prsoane, cadre medicale inclusiv din unitatea spitalicească, dar şi angajaţi ai cabinetului său sau angajaţi ai Primăriei Oradea.

Ministrul a precizat că, organizat pentru a doua oară la Oradea, crosul are o menire simbolică, nu doar practică, mesajul fiind acela de a promova sănătatea, implicând autorităţile, de la decidenţi politici, până la oameni de rând, vârstnici şi tineri, pentru a ajuta la protejarea şi îmbunătăţirea stării de sănătate odată cu îmbătrânirea.

"Fiţi activi pentru a vă îmbunătăţi starea de sănătate, menţineţi-vă o stare bună de sănătate a musculaturii, oaselor şi articulaţiilor, pentru a evita osteoporoza, participaţi activ la viaţa socială, căci este important, şi menţineţi-vă o stare bună de sănătate mintală", a recomandat ministrul Sănătăţii, înainte de a lua startul la competiție.

Îmbrăcat în trening şi încurajat de soţia sa, Ritli a pornit să alerge în jurul Parcului "I. C. Brătianu" din Oradea, iar după ce a parcurs traseul de un kilometru, la sosire, ministrul a făcut un sprint și, entuziasmat, a mai făcut o tură în jurul parcului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel