Ministrul Pop scoate bani din fondul de rezervă

Liviu Pop
Liviu Pop

Ministrul Educaţiei Naţionale, Liviu Pop, a declarat că săptămâna viitoare se vor aloca 145 de milioane de lei pentru plata hotărârilor judecătoreşti.

Liviu Pop, ministrul Educaţiei Naţionale, anunţă finalizarea proiectului de hotărâre de Guvern prin care vor fi alocate încă 145 de milioane de lei din Fondul de rezervă al ministerului pentru plata sumelor provenite din hotărâri judecătoreşti.

"Am finalizat proiectul de HG prin care, săptămâna viitoare, vom aloca încă 145 de milioane de lei din Fondul de rezervă al ministerului pentru plata hotărârilor judecătoreşti. Astfel, plătim peste 90% din aceste hotărâri judecătoreşti la nivel naţional', a scris ministrul, pe pagina sa de Facebook. El a susţinut că este asigurată plata integrală a salariilor pentru luna aceasta. 'Sper că atât consiliile judeţene cât şi toate consiliile locale vor rectifica în timp util bugetele, pentru ca până în 31 decembrie 2017 toţi colegii din învăţământul preuniversitar să primească banii. De anul viitor, aceste sume vor parcurge următorul traseu: Ministerul Educaţiei Naţionale, inspectoratele şcolare, unitate şcolară", a spus reprezentantul MEN.

Potrivit acestuia, tot de anul viitor, din bugetul Ministerului Educaţiei Naţionale, vor fi plătite dobânzile obţinute prin hotărâri judecătoreşti.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel