Ministrul Marius Budăi - Gheorghe Tinel, după avertismentul lui Iohannis. Cătălina Porumbel: Rămâneți calm, dle Tinel!

Ministrul Marius Budăi a avut, vineri, o intervenție telefonică la Antena 3, în contextul în care președintele Klaus Iohannis a avertizat PSD să pună de urgență capăt crizei politice, precizând că partidul de guvernare riscă să ducă România într-un blocaj, care „poate însemna inclusiv întârzieri în plata pensiilor și salariilor".

„Cred cu tărie că pensionarii nu merită să fie panicați și să aibă parte de declarații iresponsabile. Avem parte de doi ani doar de aceste declarații. Eu am fost prin țară. Am văzut pensionari care, cu lacrimi în ochi, m-au rugat să le transmit celor de la București să nu-i mai panicheze. (...) Nu îmi stă în caracter să jignesc. Cred că trebuie să ne liniștim și să ne oprim cu declarații care nu fac altceva decât să-i panicheze pe părinții și bunicii noștri", a spus Marius Budăi, ministrul Muncii, vineri, într-o intervenție telefonică la Antena 3, în cadrul unei ediții speciale.

„În România, pensiile încă sunt mici, dar să-i spui unui om că așa mică cum este pensia de mâine nu o mai primești, eu cred că nu este corect", a subliniat ministrul.

„Cred că era foarte bine dacă domnul ministru Budăi se abținea de la a face acest comentariu. Declarația președintelui a fost strict legată de criza guvernamentală și de imposibilitatea ca Guvernul să-și țină ședințele de Guvern cu tot ceea ce implică acest lucru. A amintit, printre altele, că există pericolul, se poate întâmpla. (...) Președintele trage un semnal de alarmă. Nu bagă panică", a spus Gheorghe Tinel, prezent în platoul Antena 3.

La un moment dat, ministrul Budăi a dorit să mai intervină. „Eu v-am ascultat pe dumneavoastră, domnule ministru. (...) Era bine să vă ocupați de sistemul de pensii, lăsați comentariile", a spus Tinel. „Stați puțin, domnule Tinel. Rămâneți calm, vă rog", a intervenit Cătălina Porumbel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel