Marcel Vela, ANUNȚUL ZILEI înainte de 15 mai. Ordonanţa militară 12. LIVE TEXT / VIDEO pe DC News TV

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Marcel Vela a făcut declaraţii de presă, miercuri seara, după ce Parlamentul a adoptat legea privind starea de alertă.

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, va susține astăzi, 13 mai, începând cu ora 22:00, o declarație de presă, după ce Parlamentul a adoptat legea privind starea de alertă. Declarațiile vor putea fi urmărite și pe DC News TV.

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul Guvernului privind măsurile prevăzute în timpul stării de alertă, fiind făcute mai multe modificări, printre care aceea că Parlamentul va trebui să încuviinţeze starea de alertă în cazul în care aceasta se instituie în cel puţin jumătate de ţară. S-au înregistrat voturi 267 'pentru', 26 'împotrivă' şi 5 abţineri.

Textul Ordonanţei militare nr.12: 

LIVE TEXT:

- Se ridică măsura de carantinare în municipiul Suceava şi zona limitrofă.

- Mulţumesc compatrioţilor din Suceava pentru efortul, dăruirea şi implicarea lor din această perioadă.

- Sunteţi nişte învingători şi vă mulţumesc din suflet dvs, medicilor, colegilor din MAI, prefectului şi preşedintelui CJ.

- Îmi doresc să vb ca ministru dar şi ca simplu cetăţean: ordonanţele militare, toate mesajele venite către dvs nu au făcut decât să consolideze acest zid împotriva unui inamic invizibil şi extrem de agresiv. Ne-a făcut să realizăm că suntem mai puternici împreună.

- În această perioadă grea am arătat că putem fi uniţi. Trebuie să tratăm fiecare zi cu responsabilitate, să ne gândim la sănătatea noastră şi a celor apropiaţi.

- Un singur lucru vreau să vă mai spun: cu toţii ne-am adaptat continuu; în această luptă nu a existat o schiţă, pt că nu a mai existat nu asemenea război; poate că au existat momente în care fiecare dintre noi am fost uimiţi de acest pericol care pune viaţa la încercare.

- Vă asigur că au fost momente în care întotdeauna ne-am gândit la binele dvs şi cum să facem ca să resimţiţi cât mai puţin această bătălie.

- Vă mulţumesc că aţi respectat ordonanţele militare; mulţi români trăiesc astăzi graţie efortului şi sacrificiului dvs.

- Pot să vă garantez că vom trece cu bine şi peste asta.

- Dumnezeu să binecuvânteze România!

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel