Ministrul Justiției Toader, ”scrisoare cu adevăratele motive ale revocării”

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Tudorel Toader i-a trimis un sms lui Victor Ciutacu, în direct, la România TV.

"Am de făcut o precizare. Tudorel Toader mi-a transmis că va veni cu o scrisoare publică și va arăta adevăratele motive ale revocării. Mi-a mai scris așa Tudorel Toader: Directiva cu prezumția de nevinovăție am trimis-o în Parlament drept proiect de lege aprobat de Guvern în 2016", a spus Victor Ciutacu.

Mișcarea Vioricăi Dăncilă

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a transmis, miercuri seară, preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a noilor miniştri de la Justiţie, Fonduri Europene şi de la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

VEZI ȘI: Remaniere Toader. Norica Nicolai: REGRET! A fost singurul ministru care a reușit să obțină victorii clare împotriva statului paralel

Totodată, premierul a transmis către Administraţia Prezidenţială propunerea de revocare a ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, şi demisiile ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb, şi a ministrului pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, anunţă Guvernul, într-un comunicat.

Pentru Ministerul Justiţiei a fost propus deputatul Eugen Nicolicea; pentru Ministerul Fondurilor Europene - deputata Oana Florea, iar pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni - senatorul Tit-Liviu Brăiloiu.

VEZI ȘI: Lună Plină, 19 aprilie 2019. Astrolog DCNews: Acest aspect va avea loc


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel