Ministrul Justiției Toader, ”scrisoare cu adevăratele motive ale revocării”

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Tudorel Toader i-a trimis un sms lui Victor Ciutacu, în direct, la România TV.

"Am de făcut o precizare. Tudorel Toader mi-a transmis că va veni cu o scrisoare publică și va arăta adevăratele motive ale revocării. Mi-a mai scris așa Tudorel Toader: Directiva cu prezumția de nevinovăție am trimis-o în Parlament drept proiect de lege aprobat de Guvern în 2016", a spus Victor Ciutacu.

Mișcarea Vioricăi Dăncilă

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a transmis, miercuri seară, preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a noilor miniştri de la Justiţie, Fonduri Europene şi de la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

VEZI ȘI: Remaniere Toader. Norica Nicolai: REGRET! A fost singurul ministru care a reușit să obțină victorii clare împotriva statului paralel

Totodată, premierul a transmis către Administraţia Prezidenţială propunerea de revocare a ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, şi demisiile ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb, şi a ministrului pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, anunţă Guvernul, într-un comunicat.

Pentru Ministerul Justiţiei a fost propus deputatul Eugen Nicolicea; pentru Ministerul Fondurilor Europene - deputata Oana Florea, iar pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni - senatorul Tit-Liviu Brăiloiu.

VEZI ȘI: Lună Plină, 19 aprilie 2019. Astrolog DCNews: Acest aspect va avea loc


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel