Ministrul Justiţiei, pus la zid. "Să iasă din pielea analistului politic!"

Raluca Turcan a spus că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, are toate pârghiile să facă lucrurile mai bine în ceea ce priveşte codurile penale şi i-a transmis 'să-şi vadă de treabă'.

'Domnul Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, ar face bine să iasă din pielea analistului pe justiţie sau analistului politic şi să intre în pielea ministrului Justiţiei şi să-şi vadă de treabă, să nu încerce să mai transpună în conducerea ministerului deciziile luate de partidul care l-a propus, adică PSD, să nu încerce să dea vina pe greaua moştenire când domnia sa are toate pârghiile pentru a face lucrurile mai bine. Aţi văzut cumva un proiect făcut domnul ministru, de altfel solicitat de domnul Dragnea, de a pune în acord codurile penale cu deciziile CCR? Nu. Atunci despre ce vorbim?', a afirmat Turcan, la Parlament, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, întrebată cu privire la declaraţiile ministrului Justiţiei.

Ea a susţinut că fostul ministru al Justiţiei Cătălin Predoiu este, în momentul de faţă, o 'ţintă politică'. 'Domnul Tudorel Toader ar face bine să-şi vadă de treabă', a completat liderul PNL. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel