Ministrul Justiției, declarație scandaloasă la Antena 3

Ministrul Justiției, Raluca Prună, a făcut o afirmație scandaloasă.

Aceasta a spus că după un an de guvernare, trebuie să se întoarcă la Bruxelles din motive lesne de înțeles, motive care se regăsesc în declarația sa de avere. Mai precis, Raluca Prună are un credit de 400.000 de euro, iar salariul ca ministru nu o prea ajută.

"Stau numai un an, după care mă întorc la Bruxelles din motive lesne de înțeles, se pot vedea și în declarația mea de avere. Înțeleg să vin să fac ce pot eu să fac. Am un mandat de un an, timp în care nu se pot face foarte multe lucruri. Mă simt ca un pompier care trebuie să stingă un foc, că sunt foarte multe urgențe pe care mă obligă funcția să le tratez cu prioritate. Nu sunt prioritățile mele, sunt lucruri care trebuiau făcute", a declarat Raluca Prună într-un interviu pentru Revista22.

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a câştigat în 2014 ca funcţionar la Bruxelles un salariu anual total net de 91.000 de euro, adică 7.500 de euro net lunar, conform declaraţiei de avere.

Raluca Prună declară două locuinţe în Bucureşti, o casă de de 225 mp şi un apartament de 145 mp şi un apartament la Bruxelles de 165 mp.

Ministrul Justiţiei are de rambursat un credit de 400.000 de euro la banca BBVA Belgia, iar în conturi deţine echivalentul a 11.000 de euro, conform declarației de avere.

Raluca Prună a lucrat la Bruxelles ca şi consilier şi manager de programe în cadrul Direcţiei Generale Justiţie, Libertate şi Securitate a Comisiei Europene iar înainte de a prelua funcţia de ministru al justiţiei era jurist lingvist în cadrul serviciului juridic al Consiliului Uniunii Europene.

Ca ministru în guvernul Cioloş, Raluca Prună câştigă circa 3.500 de euro net lunar.

Subiectul a fost prezentat, marți seară, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, 'Subiectiv', de la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel