Ministrul grec Yanis Varoufakis a arătat degetul mijlociu Germaniei - VIDEO

Foto: Business Insider
Foto: Business Insider

Ministrul de Finanțe al Greciei, Yanis Varoufakis, a acordat în weekend două interviuri controversate, în cadrul celui de-al doilea fiind acuzat de gazda unei emisiuni din Germania că i-a arătat degetul mijlociu Berlinului în timpul unui discurs din 2013.

Varoufakis a respins acuzațiile și a pretins că filmarea a fost alterată. În actualul context al relațiilor tensionate între Germania și Atena, probabil că gestul nu va face decât să-i aducă un plus de popularitate lui Varoufakis în rândul elenilor. 

Șef UE: Dacă Grecia iese din zona euro, va fi începutul sfârșitului pentru moneda unică

"Propunerea mea a fost ca Grecia să anunțe pur și simplu că este în incapacitate de plată, cum a făcut și Argentina, în interiorul zonei euro, în 2010, să arate degetul Germaniei și să spună 'ei bune, puteți rezolva de unii singuri problema", spune Varoufakis în timp ce face gestul obscen, conform Business Insider.

Momentul în care jurnalistul german l-a confruntat pe Varoufakis cu imaginile din 2013, când economistul nu era ministru, și reacția acestuia, pot fi vizionate în clipul de mai jos (↓).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel