Ministrul Educației, Daniel Breaz: În momentul de faţă nu există şcoli în România care să nu beneficieze de cel puţin un calculator

[] []

10 sep 2019 / 13:12
Salveaza PDF Comentarii

Ministrul interimar al Educaţiei, Daniel Breaz, a declarat marţi că în prezent nu există şcoli în România care să nu beneficieze de cel puţin un calculator, iar 95% dintre acestea au şi conexiune la internet.

'Dotarea fiecărei şcoli depinde şi de cât de mult s-au implicat în aceste dotări atât comunităţile locale, cât şi directorii, ce proiecte au avut comunităţile respective. În momentul de faţă, nu există nicio şcoală în România care să nu beneficieze de cel puţin un calculator, în funcţie şi de dimensiunea şcolii. (...) Conexiune la internet avem în 95% din şcoli. Sunt cazuri izolate acolo unde nu avem în momentul de faţă acces sau conexiune la internet', a susţinut Breaz, la Palatul Victoria, întrebat dacă există o statistică din care să reiasă câte şcoli sunt în prezent dotate cu calculatoare. Două contracte de finanţare, din fonduri europene, pentru proiecte vizând domeniul Educaţiei, în speţă implementarea catalogului electronic şi a bibliotecii virtuale, au fost semnate marţi, într-o ceremonie desfăşurată la Palatul Victoria.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27