Ministrul Educației: Subiectul de la olimpiada de engleză, INADECVAT

Scutaru Cristina / 28 feb 2017 / 15:40 Salveaza PDF Comentarii

Ministrul Educaţiei, Pavel Năstase, a spus că subiectul de la olimpiada de limba engleză - faza pe şcoală din judeţul Bistriţa a fost unul inadecvat şi nerelevant.

'Este o olimpiadă locală, la nivelul unei şcoli. Profesorii de acolo au considerat că este un subiect potrivit pe care să îl dea la acest concurs. Noi am analizat la nivelul ministerului în cursul zilei de ieri prin inspectorii noştri de specialitate de limba engleză şi am ajuns la concluzia că subiectul ca atare nu este unul relevant pentru domeniul respectiv şi este inadecvat. Se puteau da şi alte texte', a afirmat ministrul.

El a amintit că ministerul a decis ca pentru toate olimpiadele - faza pe judeţe subiectele să fie realizate de către specialiştii din minister.

'Noi am luat următoarea măsură şi pentru limba engleză, şi pentru limba română, şi pentru toate olimpiadele care vor fi începând cu anul şcolar 2017-2018: subiectele se vor face la nivel centralizat la minister de către inspectorii de specialitate pentru etapa pe judeţ', a spus reprezentantul MEN. 

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24