Ministrul britanic pentru Irlanda de Nord, a DEMISIONAT

Ministrul britanic pentru Irlanda de Nord, James Brokenshire, a demisionat din motive de sănătate, a informat ziarul The Sun, înainte ca premierul britanic Theresa May să anunţe luni o remaniere a guvernului de la Londra, relatează Reuters.

The Sun, care a citat o sursă guvernamentală sub rezerva anonimatului, a afirmat că Brokenshire, care a condus eforturile Londrei pentru restabilirea executivului nord-irlandez care s-a destrămat anul trecut, a renunţat la funcţie din motive de sănătate.

Premierul britanic Theresa May va anunţa luni o remaniere a guvernului de la Londra, presa sugerând că şase miniştri vor fi destituiţi sau vor primi alte portofolii. Printre cei care ar urma să fie înlocuiţi se află ministrul educaţiei Justine Greening şi ministrul pentru mediul de afaceri Greg Clark.

Această remaniere survine după demisia vicepremierului Damian Green, implicat într-un scandal sexual. Green fusese acuzat că a minţit după descoperirea a mii de imagini destinate adulților pe calculatorul de serviciu, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel