Ministrul Apărării, Mircea Dușa, vești excelente pentru fanii Stelei: Le dăm sigla, dar nu gratis

Ministrul Apărării, Mircea Dușa, le-a dat mai multe vești bune fanilor Stelei. El a transmis că MApN nu intenționează să înființeze propria echipă de fotbal și este dispus să ofere stema echipei lui Becali, însă nu gratis. Mircea Dușa a anunțat că săptămâna viitoare Ministerul va lansa licitaţia pentru ca o firmă specializată să evalueze marca Steaua.

Într-un interviu acordat pentru Dolce Sport, Mircea Duşa a anunţat că Ministerul pe care îl conduce nu se situează pe poziţii de forţă cu Steaua, însă procedurile după care se ghidează în relaţia cu campioana sunt extrem de stricte.

"Un lucru să fie clar: MApN nu vrea sub nici o formă să aducă vreun prejudiciu de imagine echipei de fotbal, dar nu uitaţi că CSA Steaua a fost mereu un club de stat. Practic, CSA Steaua gestionează bunurile statului român, iar orice bun din patrimoniul său, inclusiv brandul, emblema, sigla, se valorifică conform legilor în vigoare. Deci, nu poate fi oferit cadou niciodată! Ar fi ilegal să se procedeze aşa", a transmis Mircea Duşa.

Vezi și: Stemă Steaua: Gigi Becali dă lovitura de grație Armatei

Ministrul Apărării a adăugat că "săptămâna viitoare o să lansăm licitaţia pentru a încheia un contract, cu o persoană sau cu o societate, care să fie specializată pe evaluare de mărci şi pe valoarea mărcilor. După ce vom avea această evaluare, atunci vom discuta cu cei de la Steaua şi le vom putea spune clar despre ce valoare discutăm şi vom avea şi condiţiile clare în care putem cesiona emblema".

"Nu vrem să ne facem echipă de fotbal"

Mircea Duşa a abordat şi un subiect deschis şi amplificat de declaraţiile juristului CSA Steaua, Florin Talpan, care susţinea că MApN, prin clubul său sportiv, urmărește înfiinţarea unei secţii de fotbal, dar şi a unei echipe de fotbal, care să ia locul Stelei.

"În momentul de faţă, nu există această intenţie. CSA Steaua are deja foarte multe secţii, de baschet, gimnastică, polo, handbal, volei ... . Nu are în intenţie să-şi facă echipă de fotbal, dar cei de la Clubul Sportiv, chiar dacă au buget de la noi, au propriul lor Consiliu de Administraţie, au autonomie", a continuat ministrul.

Citește și: Motivarea ICCJ: De Ce a pierdut Steaua numele și stema. Ce se întâmplă cu palmaresul

Clubul Sportiv al Armatei Steaua deține 18 secţii, conform gsp.ro: handbal, rugby, hochei, polo, baschet, volei, judo, atletism, înot, gimnastică, box, canotaj, canoe, tir, haltere, scrimă, tenis şi ciclism

Mesaje pentru suporteri

"Am vorbit cu domnul Iordănescu, îl ştiu şi îl respect mult şi pe domnul Duckadam, foşti sportivi imenşi ai Stelei, dar cred că trebuie să ne păstrăm calmul când vorbim şi vrem să soluţionăm acest conflict. Bine, aş pune ghilimele la cuvîntul conflict" - Mircea Duşa, ministrul Apărării Naţionale.

"Toţi suporterii Stelei să ştie că toţi cei de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua fac eforturi pentru a găsi o soluţie prin care să putem cesiona emblema echipei de fotbal. Principala condiţie însă e să fie legal" - Mircea Duşa, ministrul Apărării Naţionale.

Vezi și: STEAUA acuză MApN de ȘANTAJ! Duckadam: ”Totul e o mizerie!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel